A stresszmenedzsmenten túl egy komplex vállalatfejlesztési program is elérhető

A Maharishi vállalatfejlesztési program egyedülállóan hatékony megközelítést nyújt azzal, hogy minden üzlet legalapvetőbb erőforrását fejleszti - az emberi tudatot.

Ennek a programnak a vállalat egésze, a vezetőség és a dolgozók irányába is számos hatása kimutatott: nagyobb termelékenység, növekvő profit, jobb munkateljesítmény, nagyobb munkahelyi elégedettség, nagyobb kreativitás, mentális tisztaság, egészség és jobb emberi kapcsolatok a munkahelyen és otthon. Ezeket az eredményeket több mint 600 tudományos kutatás igazolja, melyeket harminc országban, több mint kétszáz egyetemen és kutatóintézetben végeztek. Ennek a programnak a kulcs-technológiája a Transzcendentális Meditáció, melyet az elmúlt negyven évben több mint ötmillióan sajátítottak el, és vállalatok százaiban vezettek be sikerrel világszerte. Ez a technológia az elmében és a testben felébreszti az intelligencia legmélyebb szintjét - a tiszta tudatot -, mely a természeti törvény teljes potenciálja, a tökéletes rendezettség állapota és a határtalan kreativitás tárháza. A tiszta tudat tapasztalata egyensúlyt és rendezett működést hoz az élet minden vonatkozásában. Ahogyan a tudat teljes kreatív potenciálja feltárul, a gondolkozás átfogóbbá válik, hibáktól mentessé, a cselekedetek hatékonyabbá, erőteljesebbé és életet támogatóvá.

A tudat fejlődése a vállalat számára gyors haladást biztosít, és a cég a természeti törvény támogatását élvezi minden vállalkozásában. A természet átfogó jártasságát alkalmazva egyfajta "magától működő irányítás" és jószerencse jelentkezik a vállalat életében. Miközben eléri gazdasági céljait, támogatja alkalmazottainak egészségét és jólétét is, és gazdagítja az életminőséget a társadalom minden területén. Ez a természeti törvény alapú menedzsment.

A Maharishi vállalatfejlesztési program a következőket nyújtja:

 • Átfogó előnyök a cég, a vezetők, az alkalmazottak és a nemzet javára
 • Az előnyöket igazoló tudományos kutatások és referenciák nagyvállalatoktól szerte a világból
 • A természet támogatása - a jószerencse - tudományosan igazolt programokon keresztül
 • Jobb minőség, termelékenység és megtérülés stressz és feszültség nélkül
 • Jobb egészség és alacsonyabb egészségbiztosítási kiadás
 • Jobb munkahelyi légkör
 • Egészséges munkakörnyezet
 • Ideális munkahelyi kapcsolatok
 • Jobb életminőség mindenki számára a vállalatnál és a nemzetben
 • Megelőzésközpontú egészségügyi rendszer a vállalatnál
 • A program tudományos kiértékelése a személyes és cégszintű eredmények tekintetében

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben részletesebben szeretne tájékozódni vállalatfejlesztési programunkról, kérjük, adja meg nevét, telefonszámát és/vagy e-mail címét, és munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot.

Név:

Beosztás:

Vezetékes telefon:

Mobil telefon:

E-mail cím:

Kérdések, megjegyzések:

Az űrlap jelenleg nem üzemel.
Telefonon kaphat felvilágosítást: 06-20-333-4444
Find Music Stores - Free Content Articles RSS - Puzzle Na ZamĂłwienie - Bristol Jobs - Domain Web Hosting