Ismertető előadás előzetes bejelentkezéssel

Péntekenként – vagy igény szerint más napokon – este 18 órától személyes ismertető előadást tartunk a Déli pályaudvarnál, az Alkotás utcai TM központban. Előzetes bejelentkezés szükséges, mely során egyeztetjük az időpontot és a helyszínt. Bejelentkezhet a következő telefonon: 06-20-333-4444 (Bak János), vagy az interneten az alábbiakban:

Név:

A TM előadás kért napja:

Telefonszám:

E-mail cím:

Megjegyzés:

Az űrlap jelenleg nem üzemel.
Telefonon kaphat felvilágosítást: 06-1-225-0393

 

A Transzcendentális Meditáció szisztematikus módon, hét lépésben sajátítható el a világ minden részén. 3 éves kortól megtanulható, felső korhatár pedig nincsen.

A TM sikeres gyakorlásához nem kell sem előképzettség, sem pedig különleges tehetség: a tanfolyam befejezéséig mindenki teljes mértékben elsajátítja a TM egyszerű technikáját, és ezt a saját személyes tapasztalatai is igazolják.

 

1 Bevezető előadás Betekintés a TM lehetőségeibe 60 perc
2 Előkészítő előadás A TM mechanizmusa és eredete 60 perc
3 Személyes beszélgetés Beszélgetés a TM-oktatóval 15 perc
4 Személyes oktatás A TM-technika megtanulása 60 perc
5 Tapasztalatok értékelése és igazolása (1) A helyes gyakorlat igazolása 90 perc
6 Tapasztalatok értékelése és igazolása (2) A TM-technika jó hatásainak stabilizálása és működési mechanizmusának megértése 90 perc
7 Tapasztalatok értékelése és igazolása (3) A Transzcendentális Meditáció hatásainak megértése a magasabb tudatállapotok kifejlődéséhez 90 perc

 

A Transzcendentális Meditáció gyakorlata egy olyan tudás, melyre csak egyszer kell szert tennünk egész életünk folyamán. Ha egyszer megtanultuk, utána nem felejtjük el, nem csökken a hatékonysága a lelkesedésünk elmúltával. Ha a napi kétszer 15-20 perces könnyed gyakorlást egyszer beépítettünk a mindennapi rutinunkba, nem elvégzendő teherként éljük meg (mint esetleg valamilyen koncentrációs gyakorlatot), hanem állandó felfrissülésként, mely mellesleg bearanyozza sok más tevékenységünket is, és növekvő boldogságot ígér.

Ha mégis tanári segítségre szorulunk, az már nem kíván tőlünk újabb áldozatokat, hiszen a TM központok tanárai készségesen és ingyen segítenek. A TM világába belépést egy egyszeri támogatással válthatjuk ki, de utána nem kell számítani újabb költségekre, mint az más szervezeteknél, orvosoknál vagy természet-gyógyászoknál megszokott. Számoljon ezzel is, amikor mérlegeli a tanfolyam megkezdését!

Ezen a honlapon részletesen bemutatjuk a TM technikáját a TM című fejezetben.

Javasoljuk, hogy használja ki a TM központunk által nyújtott lehetőséget, és vegyen részt az ingyenes ismertető előadások egyikén, mielőtt eldönti, szeretne-e továbblépni ezen a területen.