Üzleti TM

Legalább 5 fős csoportoktól speciális, bentlakásos tréningen is tudjuk oktatni a Transzcendentális Meditációt. Ezen a tanfolyamon a Transzcendentális Meditáció oldalon bemutatottakon kívül emelt szintű programon vesznek részt a tanulók.

A program hossza 4 nap-3 éjszaka bentlakással. Az első napon délelőtt kezdődik, az utolsó napon ebéddel fejeződik be, pl. csütörtök délelőttől vasárnap délig. Ez a bentlakásos tanfolyam a meditáció elsajátításán kívül testi-lelki tisztulást nyújt, egy rendkívüli felüdülést a megterhelő mindennapok közepette. Az otthon végzendő napi kétszeri meditáción kívül itt még többszöri meditációra és sok-sok pihenésre kerül sor; ennek az emelt szintű oktatásnak a közvetlen hatása még hetekre-hónapokra is érezhető marad. (Ezalatt pedig már mindenkinél jelentkeznek a meditáció hosszú távú, közvetett hatásai.)

Ennek a programnak a javasolt helyszíne a Pilisszentlászlón vagy az Esztergom-Búbánatvölgyben működő hotel, de a szükséges körülmények biztosítása esetén máshol is megtartható. (A két említett hotel Budapestről gyorsan megközelíthető, mégis az erdő közepén található.)

A Transzcendentális Meditáció üzleti TM-ként történő elsajátításának díja 160.000 Ft + ÁFA személyenként, melyben benne foglaltatik a bentlakás minden költsége is.

Donate Car - Zesty Italian Potatoes - CarAngel - Buy Calorad - Link Building Expert Panel