Maharishi jóga

A Maharishi jóga a Maharishi Védikus Egyetem Magyarországon elérhető második tanfolyama lesz. Várhatóan 2004. elején indulnak majd az első tanfolyamok. A jóga ászanákat sokan ismerik, többen bentlakásos tanfolyamon tanulták, mások jógatanártól. Amit ez a tanfolyam kínál, az merőben más megvilágításba helyezi az ászanákat.

A jóga ászanák sokkal többet jelentenek, mint egyszerű lazító vagy nyújtó gyakorlatokat. Sajátságos rendszerük van, mely megállja helyét a védikus tanítás mellett a nyugati tudományban is. Ezen a tanfolyamon részletes betekintést kapunk az okokba és az okozatokba, megtanulunk egy haladó jóga ászana-sort, és mélyére hatolunk a jóga világának, a megértéstől a jóga gyakorlatok helyes megéléséig.

A tanfolyam Budapesten 3 teljes hétvégét fog igénybe venni, vidéken lehetőség lesz nyújtott hétvégékkel rövidebb idő alatt is elvégezni. A tanfolyam díja 120.000 Ft + ÁFA, azaz 150.000 Ft lesz. A tanfolyamra érdemes már most bejelentkezni - elkötelezettség nélkül -, mert jelentősebb érdeklődés esetén a tanfolyami anyagok lefordítása és előkészítése biztosabban nem csúszik, sőt, akár a tervezettnél hamarabb is megvalósítható. Vidéken legalább 3-4 résztvevő szükséges a tanfolyam megtartásához.

Bejelentkezés

Kötelezettség nélkül bejelentkezek a következő Maharishi jóga tanfolyamra, az alábbi városban:

Név:

Cím:

Vezetékes telefon:

Mobil telefon:

E-mail cím:

Megjegyzés:

Az űrlap jelenleg nem üzemel.
Telefonon kaphat felvilágosítást: 06-20-333-4444
Pimp My Squidoo - Charity Boats For Sale - Calorad - Webbshop - SEO