Saját pulzusunk olvasása

A saját pulzusunk olvasása a Maharishi Védikus Egyetem Magyarországon elérhető első tanfolyama lesz. Várhatóan idén ősszel indulnak majd az első tanfolyamok.

Ez a tanfolyam a Maharishi Ajurvédának a pulzusdiagnózisára tanít meg. Az ajurvéda orvosok a pulzus kitapintásával fel tudják térképezni az egész fiziológiát, és így megtalálják a testi egyensúlytalanságok, betegségek valódi okát. A valódi okok feltárása után már hatékonyan lehet beavatkozni, akár az étrend, a napi rutin vagy ajurvéda készítmények segítségével. Ez a 16 leckéből álló tanfolyam nem orvosképzés, hanem azt célozza meg, hogy megfelelő gyakorlással a saját pulzusunkban megtaláljuk az egyensúlyban lévő és az egyensúlytól eltérő mintákat, és így magunk, orvosi konzultáció nélkül is fel tudunk állítani egy egyszerűbb diagnózist. És ezt nem is egyszer, mint az egy konzultáción való részvételkor történik, hanem bármikor, amikor szükségünk van rá.

A tanfolyam lényeges része, hogy nemcsak a pulzus olvasásának technikájára tanít meg, hanem mélyreható ismereteket ad testünk működéséről az ajurvéda tükrében. Megismerjük az alapvető minőségeket (dósákat), azok megjelenését a pulzusban, megtanuljuk az egyensúlytalanságok helyreállítását az étrendben, az életmódban történő változtatásokkal vagy a különböző gyógynövény-készítményekkel.

A tanfolyam Budapesten 3 teljes hétvégét fog igénybe venni, vidéken lehetőség lesz nyújtott hétvégékkel rövidebb idő alatt is elvégezni. A tanfolyam díja 120.000 Ft + ÁFA, azaz 150.000 Ft lesz. A tanfolyamra érdemes már most bejelentkezni - elkötelezettség nélkül -, mert jelentősebb érdeklődés esetén a tanfolyami anyagok lefordítása és előkészítése biztosabban nem csúszik, sőt, akár a tervezettnél hamarabb is megvalósítható. Vidéken legalább 3-4 résztvevő szükséges a tanfolyam megtartásához.

Bejelentkezés

Kötelezettség nélkül bejelentkezek a következő Saját pulzusunk olvasása tanfolyamra, az alábbi városban:

Név:

Cím:

Vezetékes telefon:

Mobil telefon:

E-mail cím:

Megjegyzés:

Az űrlap jelenleg nem üzemel.
Telefonon kaphat felvilágosítást: 06-20-333-4444
Calorad 2000 - Dezidierter Server - Car Donation Georgia - Article Marketing Newsletter - Link Building Expert Panel