Az önmegvalósítás felé

Életünk fonalán a vágyaink vezetnek bennünket. Mindenkinél olyan vágyak jelentkeznek, melyek útján haladva közelebb kerülünk evilági feladatunk beteljesítéséhez. A magánéletünkben vagy a munkánk során kapott feladatok előreviszik fejlődésünket, tehát végső soron a problémák megoldása is szellemi fejlődésünket szolgálja. Nem szabad elkülöníteni földi tevékenységünket spirituális küldetésünktől, hiszen az előbbi ez utóbbit szolgálja. Nagyon fontos ezért, hogy a problémákat, melyekkel szembesülünk, a lehető leghatékonyabban oldjuk meg, mert a szellemi értékekben is csak úgy tudunk továbbhaladni, ha a megelőző lépés világi feladatait is már magunk mögött hagyjuk.

Így segít minket a Transzcendentális Meditáció. Felszabadítja a bennünk rejlő testi energiát és szellemi képességeket, melyek együtt az életünket sokkal hatékonyabbá teszik. Világi vágyaink - vagy egyszerűen csak a mindennapi élet - könnyebb megélésével több időnk és figyelmünk jut arra, ami igazán fontos, legyen az akár a család, a hobbi vagy a spirituális útkeresés, az, amiben úgy látjuk, hogy fejlődnünk kell.

Maharishi szerint az élet célja a boldogság kiteljesedése. Ezért ha úgy látjuk, hogy életünkben növekszik a boldogság, jó úton járunk. Ha másképp van, gondolkozzunk el rajta, mit tudnánk változtatni.

Ha pedig valaki már - úgy érzi - túllépett az anyagi létezés elsődlegességén, a keresett spirituális tapasztalatokat meg fogja találni Maharishi Transzcendentális Meditációjában vagy haladó technikáiban. Neki azt javasoljuk, hogy - akár ezen a honlapon - olvasson a sorok között, vagy jöjjön el egy személyes beszélgetésre.

Boat Donation - Marketing Agency in Cheshire - Jetboil - Buy Used Boats on EBAY - Yahoo Site Explorer