Bemutatkozás

A honlap lehetőségeivel élve szeretnénk néhány fontos információt átadni.

TM tanár kollégáinkkal Budapesten és vidéken oktatjuk a Transzcendentális Meditációt, és a magyarországi szervezet keretében más haladó tanfolyamokat is tartunk.

Bár a Transzcendentális Meditáció elsajátítása után mindenki otthon, egyedül tudja gyakorolni a technikát, mi kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy korábbi tanítványaink részére haladó találkozókat tartsunk. Ezek a találkozók lehetőséget teremtenek a tapasztalatok elmélyítésére és egy-egy idevonatkozó téma részletes megismerésére.

A külföldi jelentős referenciák segítségével szeretnénk meghonosítani a stresszmenedzsment és a vállalatfejlesztés e formáját. Mivel a stresszmenedzsment itthon kevéssé ismert, ezért olyan szolgáltatást kívánunk nyújtani a cégeknek, ahol a TM technikái mellett megtalálják a hagyományos stresszkezelő módszereket is.

A nagyközönség elérésére újságok és tévéműsorok részére interjúkat adunk, továbbá számos könyvet jelentetünk meg évente a kapcsolódó témákban.

Központunk azzal is foglalkozik, hogy a TM és annak haladó programjainak oktatása a lehető legkedvezőbb anyagi keretek között folyjon: Tudományosan igazolt jellemzőinél fogva ugyanis a TM elsajátítása államilag, adókedvezmény formájában támogatható tevékenység.

 

House Donations - Massachusetts Real Estate - Google Pagerank Linking - Warrington Web Designers - Wordpress Hosting