Méregtelenítés és az áma megszüntetése

A legfontosabb testszövetekben jelen levő áma megszüntetéséhez gyakran már egy 8-10 napig tartó méregtelenítő kúra is elegendő.

A kúra ideje alatt:

Kerüljük: a sült, olajban sütött, zsíros, savanyú vagy csak nyers összetevőkből álló ételeket, a nyers gabona-müzlit, a hal-, sertés- és marhahúst, a sajtot, a túrót, a joghurtot és más aludttejből készült termékeket, az édességek bármely formáját.

• Ehelyett fogyasszunk: fehér rizst, leveles zöldségeket, répát, céklát, mungbabot, könnyű kenyérfajtákat, kis mennyiségben friss salátákat, zöldség- és gabonalevest.

Tartózkodjunk sokat a szabad levegőn.

Feküdjünk le korán.

10 napos tisztítókúra

Reggel: egy pohár szobahőmérsékletű víz fél citrom levével és 1-2 teáskanál mézzel.

Reggeli: kimarad. Amennyiben nagyon éhesek lennénk, igyunk fél órával a víz után frissen facsart gyümölcslevet.

Ebéd: könnyű, meleg ételt fogyasszunk nyugodt körülmények között. Figyeljünk arra, mikor jelentkezik a teltségérzés. Az étkezés után maradjunk még ülve 10-15 percig.

Vacsora: kimarad. Ha nagyon éhesek vagyunk, igyunk frissen facsart gyümölcslevet, vagy együnk gabona-, rizs- illetve zöldséglevest, amit lehetőleg még hat óra előtt fogyasszunk el.

Nassolás: nincs, legfeljebb friss gyümölcslé.

Az anyagcsere élénkítésére és az áma kiöblítésére forralt vizet használunk, ez a kúra legfontosabb része. A mennyiséget szomjúságunk határozza meg. Igyunk félóráként egy keveset, 2-3 kortyot vagy fél csészényit.

Forralt víz ivókúra

A rendszeres forróvíz-ivás rendkívül hatásos tisztítókúra: Megszünteti az étkezések között jelentkező, nassolásra csábító éhségérzetet, a böjt melléhatásaként fellépő hányingert, fejfájást, ingerültséget és bágyadtságot, valamint javítja az ízérzékelést. A kortyolgatásnak ezen kívül nyugtató, pszichikailag harmonizáló hatása is van. A bélrendszeri zavarok megszűnnek, a bőr tisztább és frissebb lesz. Csillapítja a viszketést, az izületi-, hát és nyaki fájdalmakat. A jó eredmény elérésében nem a megivott víz mennyisége, hanem a gyakoriság a döntő: félóránként 2-3 korty elegendő.

Elkészítése: Alkalmazás előtt 10-15 percig főzzünk tiszta vizet, vagy ásványianyag-tartalmú ásványvizet. Ebből igyunk meg óránként vagy félóránként 2-3 kortyot.

 

   

 

 

 

 

Church Queen Creek - Advertising Puzzles - Free Hosting - Link Building Expert - Modern Webbhandel